6 Mayıs 2013 Pazartesi

Türkler geri döndü!



Ergin İmre’nin TP52’si Provezza 7, Mayorka Adası’nın başkenti Palma’da yapılan 10. Gaastra Palma Vela’da sınıfının birincisi oldu. Ergin İmre, Ahmet Edipoğlu. Onur Erardağ, Kıvanç Sevinç, İrfan Gezici, Togan Alper, Ersin Özkan, Tony Rey, Nick Rogers, Tim Hanes, Tony Ewans, Gonzalo Infante Lorca, Alessandro Benigni,
Jurgen Lavresen ve Ben Adams’tan oluşan Provezza 7 ekibi zirveye yavaş yavaş tırmandı. Ekibin, yarıştığı IRC sınıfında yedi rakibi vardı. Tek TP52 olan Provezza’nın rakiplerinden dördü Swan, ikisi Archambault biri de Solaris’ti. Yarışların ilk gününü yedinci sırada tamamlayan Provezza 7, arka arkaya aldığı birinciliklerle sıralamada gittikçe tırmandı ve final yarışına ikinci sırada çıkmayı başardı. 12kt havada yapılan final yarışlarında da takım, en sıkı rakibi Barry Sampson’ın 42’si Long Echo’yu geride bırakarak birinciliği elde etti. Birincilik, takımın adım adım bu zirveye ulaştığı belirtilerek “Türklerin dönüşü” olarak nitelendirildi.

Takım halen Palma’da. Dolayısıyla bunlar ilk haberler... Hikayenin tamamı yakında burada.

Bu arada yurtdışındaki bir başka temsilcimiz, Hasip Gençer’in Asterisk UNO ekibi de Farr40 ABD serisinde yarışmak üzere Cumartesi günü Annapolis’e uçuyor. UNO ekibinden de güzel haberler bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder