7 Ocak 2013 Pazartesi

BAYK Kış Trofesi’nin İstanbulluları



Filonun Melges 24’ü Ameera XS, temmuz ayına kadarki yarış programını belirledi. Buna göre Selim Kakış, Emir İçgören, Burak Zengin, Emre Menekşe ve Bora Tunçman’dan oluşan ekip BAYK Kış Trofesi’yle başlayacak sonra da mücadelesine Melges 24 Italian Circuit’e katılacak. Tekne, BAYK’ın 19-20 Ocak’ta yapılacak ilk ayağı için Bodrum’a doğru yola çıktı. Ekip kış trofesinin ilk dört ayağına katılacak. Mart ayında iki hafta sonu kamp yaptıktan sonra da İtalya’nın San Remo kentinde 5-7 Nisan tarihlerinde yapılacak Melges 24 Italian Circuit’te yarışacak.

Ekip, geçtiğimiz yıl da İtalya’daki Melges 24 yarışlarına katılmıştı. Selim Kakış dümenciliğinde yarışan ekip son olarak temmuz ayında katıldıkları Riva del Garda ayağında 62 ekip arasında 40. olmuştu.


Bu arada 2013 BAYK Kış Trofesi’nin yeni ve iddialı bir ismi de UNO olacak. Hasip Gençer’in Avrupa’dan satın aldığı yeni Farr40’la yarışacak ekip, ABD’deki şampiyonada mücadele eden ekipten oluşacak. Ekibin yeni teknesi bugünlerde Bodrum’a geldiği söyleniyor. Takım 19-20 Ocak’taki ilk ayakta parkurdaki yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder