24 Ağustos 2012 Cuma

Team Red&White’tan haber var


Başüstü’nde yarış filosundaki teknelerden haber vermeyi seviyorum. Keşke daha fazla haber gelse, daha fazlasına yer verebilsem. Güney filosundan Team Red&White takımlarıyla ilgili gelişmelerden Başüstü’nü esirgemiyor ben de seve seve yazıyorum. 

Takım hatırlarsanız en son “İlle de one design diyoruz” diye seslenmişti bu blogdan. (Bakınız 6 Nisan 2012) Bu ısrarlarından vazgeçmiş değiller. Geçen günlerde takımın anayelkencisi Efe Kuyumcu, haziran ayında boyasına kadar yeniledikleri Farr 30 Golden Toy’u sattıklarını söyledi. Sanılanın aksine yarışlardan vazgeçtiklerinden değil, Efe’nin cümlesiyle “Hayatlarına yeni bir sayfa açmak ve bu sayfada daya büyük abilere yer açmak için” satılığa çıkardılar bu ilk göz ağrılarını. Bir Farr 30 edinmek isteyenler sahibinden.com adresine bir göz atabilir. Yeni teknenin ne olacağını söylediler ama daha  kesinleşmediğinden şimdilik buraya yazmam yasak. 

  
Takım, geçen aylarda kiralayarak  ciddi bir şekilde elden geçirdikleri Melges 24’le yeni sezon için antrenmanlarına başladıklarını yazıyor gönderdikleri e-posta’da. Sezon sonu rehavetine kapılmadıklarını söylüyor ve şöyle devam ediyorlar:

“Bütün hazırlıklar sürerken ekibin kulağına bazı dedikodular geliyor; takım dağılmış, tekne satılıkmış o yüzden yarışmayı bırakıyormuşuz diye...
 
Aşağı Yarışı’nda kendimizde gördüğümüz acemi hatalarımızla (bir daha yapılmayacak bir çok şey not edildi, altı çizildi, kafalara kazındı) IRC1 7’nciliğimiz bizi biraz üzse de bizi önümüzdeki sezona güzel hazırlıyor diye düşünüyoruz.
 
Ancak dedikoduyu çok sevmediğimizden dolayı, biraz da bizi özlediğinizi düşünerek sizleri de aydınlatma amacıyla ne oluyor ne bitiyor biraz bahsedelim istedik…
 
Yarışmayı bırakıyoruz!

En geç yelkene başlayanımız dokuz yaşından beri suda, yarışıyor. Optimist, laser, finn, 470, katamaran, Melges 24, Mumm 30, Farr 40, First 34.7 derken, biz yarışmayı bıraksak yarışmak bizi bırakmaz. 12 ay yarış olsa hepsine girer bu ekip.

Takımı dağılıyor!

Bu duyduğumuz en ilginç dedikoduydu. Takım çok şükür, nazar değmesin, her zamankinden mutlu, her zamankinden güçlü. Yakın zaman içerisinde bahsedebileceğimiz takımımızın yeni üyeleriyle beraber Team Red&White gerçek bir ekip olma yolunda tam gaz ilerliyor ve bununla gurur duyuyor.

Tekneyi satıyormuşuz!

Bakın bu doğru! Satıyoruz! Hem de çok zor şekilde satıyoruz. Team Red&White’ın gözü artık daha süratli, biraz daha büyük teknelerde. Ama one design’dan vazgeçmeden.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder