14 Kasım 2013 Perşembe

Bosphorus Cup, dünyanın en iyileri arasında


Yelken yarış dünyasının en önemli isimleri bir kez daha World Racing Forum’da bir araya gelecek. İsveç’in Göteburg şehrinde, 10-11 Aralık’ta yapılacak forumun yarış sponsoru bu yıl da Bosphorus Cup. Yarışın dünyaya açılması için büyük önem taşıyan forumda konuşma yapacak olan ORG Sports Genel Müdürü Orhan Gorbon, yelken yarışının ünlü isimlerine Bosphorus Cup’ı anlatacak.

İki günlük forum çok önemli isimleri ağırlıyor. İngiliz yelkenci Ben Ainslie, Volvo Ocean Race CEO’su Knut Frostad, OC Sport Genel Müdürü Mark Turner, Farr Yacht Design Yönetim Kurulu Başkanı Pat Shaughnessy, tasarımcı Juan Kouyoumdjian, Oracle Team USA üyesi Manolo Ruiz de Elvira, Team SCA’in menajeri Richard Brisius, IMOCA Sınıfı Başkanı Luc Talbourdet, François Gabart, Ken Read, Ian Walker bunlardan bazıları. Yelken yarışçılığının ve yat endüstrisinin gelişmesini sağlamayı amaçlayan foruma bu yıl yarış dünyasından, 400’den fazla kişinin katılması bekleniyor. Forum süresince düzenlenecek panellerde; yelken yarış sponsorluğu; sponsor, sporcu ve organizatörün rolü; tekne üretimindeki yenilikçi çözümler gibi birçok konu masaya yatırılacak. 

Orhan Gorbon, organizasyonun ilk günü düzenlenecek panelde; Extreme Sailing Series’in organizatörü OC Sport Genel Müdürü Mark Turner ve Vendee Globe 2012-13’ün birincisi François Gabart’la birlikte konuşacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder