19 Haziran 2012 Salı

‘Cup’ışmaya az kaldı...


Naviga tarafından bu yıl 10’uncu kez düzenlenen “Cup’ışalım mı?” hafta sonu Kalamış-Caddebostan-Adalar parkurunda yapılacak. Yarış için kayıtlar başladı.

Her yıl yelkenciler tarafından merakla beklenen “Cup’ışalım mı?” cumartesi ve pazar günü Setur Kalamış Marina ana iskelede saat 7:30’dan itibaren kahvaltıyla başlayacak. Kahvaltının ardından takımlar cumartesi günü 11:50, pazar günü de 11:55’te start alacak. IRC 1,2,3,4 ve gezgin sınıfında yapılacak “Cup’ışalım mı?” için kayıt ücreti alınmayacak. 

Buradan hafta sonunun rüzgar durumunu da duyuralım. Hava raporları iki gün boyunca yelkencilerin tam da istediği gibi rüzgarın haberini  veriyor. Buna göre cumartesi günü sabah 8kt'larla başlayan hava öğlenden itibaren sağanaklarla 17-18kt'a ulaşacak. Pazar gününün de bir önceki günden kalır yanı yok. "Cup'ışalım mı?"nın ikinci günü yelkencileri ortalama 15kt hava bekliyor. Bir de tüyo, pazar günü poyraz öğleden sonra gündoğusuna kayabilir.  

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ödüller bol. Yarışın sonunda dereceye girenleri birçok hediye bekliyor. Kazananlara ödülleri 28 Haziran Perşembe günü İstanbul Yelken Kulübü’nde yapılacak eğlenceli partiyle dağıtılacak.


Yarış talimatnamesi ve ödüller için www.navigacup.com tıklayabilirsiniz.

Tüm ekipleri yarışımıza bekliyoruz.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder