31 Ekim 2014 Cuma

Açık artırma başladı!


Volvo Ocean Race’te yarışan Team Alvimedica’nın bir parçası olmak ister misiniz? Hem de bir yandan kalp hastası çocuklara destek olarak...

İki seçeneğiniz var: Ya yeni bir ayağın startında bir süre takımla yarıştıktan sonra denize atlayan kişi olabilir ya da her ayakta yapılan Pro-am Race (amatör ve profesyonel yelkencilerin bir araya geldiği) mücadelesine katılabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ise her ayak öncesi ww.teamalvimedica.com sitesinde gerçekleştirilecek ve geliri çocuk kalp hastaları için çalışan yerel bir sivil toplum örgütüne bağışlanacak açık artırmaya katılmak.

Takımlar yarışın ilk limanı Cape Town’a ulaşmak üzere. Dolayısıyla bu ayakta yapılacak yarışlara katılabilmek için açık artırma açıldı, bağışlar da gelmeye başladı. Siz de katılmak isterseniz açık artırmayı www.teamalvimedica.com/auction/ adresinden takip edebilirsiniz. Açık artırmadan elde edilecek gelir yerel sivil toplum örgütü Güney Afrika Pediatrik Kardiyoloji Derneği’ne bağışlanacak.

Hatırlarsanız projenin başlangıcı Alicante startında Alvimedica CEO’su Cem Bozkurt tarafından gerçekleştirilmişti. Cem Bozkurt, Team Alvimedica adına, kalp hastası çocuklar için hizmet veren İspanyol Menudos Corazones Vakfı’na 10.000 euro bağışlamış ve startta tekneden denize atlayan kişi olmuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder