14 Ağustos 2014 Perşembe

Birinci Arkas Lemon



Deniz Kuvvetleri Kupası’nda IRC 1-2 ve 3 sınıflarının düzeltilmiş geçici sonuçları açıklandı. Buna göre IRC 1’de birinciliği Flying Box Arkas Lemon elde etti. İkinci Orient Express VI, üçüncü de W Collection Barbaros Hayrettin oldu. IRC 2’de Palmarina Sailing İzmir Yelken, IRC 3’te ise birinciliği Quattro elde etti. 

Bu arada Medianova Acadia 3, beş takıma protesto verdi. Protesto görüşmeleri sonucu beş takımdan Arcora 4KMSC ve Orion, Çanakkale Boğazı girişinde gemilerin geliş hattına girdikleri gerekçesiyle yarıştan diskalifiye edildi. Ancak ilerleyen saatlerde protesto komitesi kararı usulden bozarak Arcora 4KMSC ve Orion’un diskalifiye kararını iptal etti. Diskalifiye kararının bozulma gerekçesi, protestoda yer ve zamanın belirtilmemesi olarak kaydedildi.

Deniz Kuvvetleri Kupası, yarın Sığacık’ta yapılacak koyiçi yarışla devam edecek. Meteoroloji Uzmanı Gökhan Abur, yarın Sığacık’ta havanın oldukça hafif olacağını belirtti. Buna göre lodos (SW) çok hafif  1 knot civarında. Açıklarda  karayele (NW)  dönecek rüzgar 2 knot esecek, ilerleyen saatlerde ise lodos (SW) 2-5 knot esmeye başlayacak. Lodos (SW) öğle saatlerinden itibaren 10-12 knot esecek, hamlesi yer yer 15 knot’a çıkacak. Akşam saatlerinde rüzgar yeniden düşerek 5-6 knot’lara inecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder