22 Ocak 2014 Çarşamba

Volvo Ocean Race 2014-15’te biz de varız


Bir süre önce kulağımıza çalınmıştı, sonra onu küçük küçük bilgiler izledi. Ancak bizler çenemizi sıkı tutmak zorundaydık çünkü daha hiçbir şey net değildi. Diğer yandan bizlerdeki adrenalin gitgide arttı, patlamamıza çok az kalmıştı. En sonunda bugün basın toplantısı daveti gelince biz de Naviga’nın Facebook sayfasından duyurduk.

Evet; Türkiye ilk kez Volvo Ocean Race’te yarışacak. Birkaç yıl önce Farr40’ıyla parkurlara hızlı bir giriş yapan girişimsel kardiyoloji alanında dünyadaki tek Türk markası Alvimedica logosu bu kez okyanuslarda yarışacak. Konuyla ilgili ayrıntı çok ancak açıklamak için henüz erken. Bunun için Naviga’nın şubat sayısını beklemeniz gerekiyor çünkü Alvimedica’nın CEO’su Cem Bozkurt, projeyle ilgili her türlü detayı Tuba Noyan’a anlattı.

Bizler şimdi Volvo Ocean Race CEO’su Knut Frostad’ın ve takımda yarışacak iki yelkencinin katılacağı, 30 Ocak’ta düzenlenecek basın toplantısını heyecanla bekliyoruz. Basın toplantısıyla, Türkiye’nin Volvo Ocean Race 2014-15’te Team Alvimedica'yla yarışacağı resmen tüm dünyaya duyurulacak. Bizler de bilgiler ulaştıkça hem Naviga hem de Başüstü'nden paylaşacağız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder